Despre Noi

În 2001, Morsa Cyberg Orthopedics și-a început activitatea de producție a Soft Orthopaedic în Turcia, cu 21 ani de experiență de producție în mai mult de 40 de țări din întreaga lume, oferind o gamă de produse de înaltă calitate. 

Morsa Cyberg Orthopedics, și-a câștigat un loc semnificativ pe piața pe care o satisface astăzi prin calitatea și satisfacția clienților și prezintă consumatorilor săi aproape 200 de tipuri de produse sub numele de marca Morsa Cyberg, care este unul dintre principalele branduri care vin în minte în industria ortopediei medicale. Principalele noastre produse ortopedice sunt: corsete, orteze pentru genunchi, orteze cervicale, suport pentru încheietura mâinii și gleznei, produse pentru sănătatea picioarelor, precum și alte orteze.

Credem că cel mai valoros lucru în viață este sănătatea, continuăm să lucrăm cu aceeași conștiință din prima etapă a procesului nostru de proiectare și producție până la final. Scopul nostru este să creștem sustenabil pe piața medicală globală, cu produse inovatoare de înaltă calitate și satisfacția ridicată a clienților!